Minden kertes ház tulajdonos egyik rémálma, amikor elérkezik az idő, hogy rég használt dolgainkat szortírozzuk. Kosszal jár, rendetlenséggel, helyszűkével, kerülgetni kell a lim-lomokat, eláznak, csúnyán néznek ki holmijaink, és soká jön a lomtalanítás kijelölt ideje.

Szabaduljunk meg tőle! De hogyan?

Erre a helyzetre nyújt konténeres sitt és hulladékszállítással foglalkozó cégünk hatékony és költségtakarékos megoldást.

Mindenki elismerheti, lehangoló látvány utcára, kertbe ledobált lomtalanítási maradványokat kerülgetni. Az addig rendezett környezetünk pillanatok alatt háborús övezetté válhat, és hosszútávon nyilván Ön sem szeretne ilyen körülmények között élni.

Kisebb lomtalanítás esetén is megtalálhatjuk az Ön számára ideális méretű konténert, hiszen 4-12 m2 között bármilyen méretű konténert választhat, amivel rövid időn belül elszállíthatjuk a környezetét csúfító elemeket.

Amennyiben úgy érzi, ránk van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén! Mi garantáljuk, hogy környezete napokon belül ismét rendezett, és tiszta lehet, épp, mint régen!