A konténeres szállítás után természetszerű, hogy a hulladékot kezelni szükséges. Cégünk számára kiemelten fontos a környezet védelme, így új válogató üzemünkben ezt a folyamatot is elvégezzük. A sittszállítás során nagy figyelmet folytatunk arra, hogy a keletkező hulladékot szelektíven gyűjtsük. Köztudott, hogy az építkezések, bontások során nagyon sok olyan anyaggal találkozhatunk, amelyeknek a szakszerűtlen kezelése súlyosan károsítja a környezetünket.

Az építési törmelékek esetében is sok újrahasznosítható anyaggal találkozhatunk. Válogató üzemünkben ezeknek a szelektálását elvégezzük és a környezet, valamint az előírások teljes körű figyelembe vételével biztosítjuk az újrahasznosításukat, valamint a nem újrahasznosítható törmelék megfelelő kezelését is, hogy megelőzzük a környezetrombolást az építési törmelék konténeres elszállítása után is.

Amennyiben kérdése merül fel a hulladékok szelektálásával, valamint a konténer rendeléssel kapcsolatosan, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Tekintse meg szelektíven gyűjtött hulladékainkat!

Szakszerű szelektálás a PenkeKonténerrel!

A környezetvédelem szempontjából elengedhetetlen a szelektív hulladékgyűjtés, ugyanis a nem lebomló anyagokat el kell különíteni, hiszen, ha a természetes hulladékok közé vegyülnek, jelentős mértékben károsítják az élővilágot!

Vállalkozásunknál fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk beérkező hulladékot szelektáljuk, ugyanis vállalatunk kiemelt figyelmet fordít az aktív környezetvédelemre, ezért ennek érdekében minden megoldást alkalmazunk, és ha szükséges, azokat tovább is fejlesztjük.

A hulladék szelektálása főként a természetes és mesterséges anyagok kettéválasztása szerint történik, ugyanis napjában több ezer tonna hulladékot termel a lakosság, és ahhoz, hogy ne keletkezzen erőteljes légszennyezettség, vagy jelentős mértékű természetrombolás, elengedhetetlen, hogy a természetesen lebomló hulladékot külön válasszuk és újrahasznosítsuk.

Védjük együtt a környezetet, éljen a hulladék szelektálás lehetőségével, melyhez kérje cégünk közreműködését! Keressen minket bizalommal, a színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

Szakszerű szelektálás a PenkeKonténerrel!

Miért fontos a szelektálás?

A szelektív hulladékgyűjtésnek kiemelt fontossága van, ma már lehetetlen megkerülni a hulladékgyűjtésnek és a feldolgozásnak ezt a fázisát. A hulladék folyamatosan termelődik, aminek az eltüntetéséről gondoskodni kell. A környezetbarát módszerek közé tartozik a szelektálás. A szelektálás lehetővé teszi, hogy a még hasznosítható szemetet elkülönítsék és összegyűjtsék újrahasznosításra. Az újrahasznosított hulladékkal is kevesebb szemetet kell elégetni és fölöslegesen terhelni vele a bolygót.

A szelektálás során olyan anyagokat lehet kiválogatni a hulladékhegyekből, amiket ismét felhasználhatunk. Ennek több előnye is van: az újrahasznosítással nem kell a környezetben található nyersanyagokból felhasználni, amiket így fölöslegesen fogyasztanánk, csökkentve vele az amúgy is fogyó készleteket. A szelektálás kategóriái lehetnek: papír, műanyag, fém, üveg, szárazelem, gumi, textil, fa, építési és bontási hulladék, vegyipari, gyógyszeripari, elektronikai, illetve zöld hulladék.

Keressen minket bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat szelektálással kapcsolatban is!

Miért fontos a szelektálás?

Szakszerű szelektálás építkezések, bontások után

A bontás során egy épület életének vége lesz, a helyére pedig a legtöbbször egy új épület kerül. A körforgás megállíthatatlan, ami kiszolgálta az idejét, annak mennie kell, hogy helyet adjon az újnak. A bontás több szempontból is egy új kezdetet jelent, ahogyan az építkezés is. A tudatosan végzett munkálatokból nem maradhat ki a szakszerű szelektálás sem. Tévedés azt hinni, hogy egy épület a lerombolása csupán egy halom szemetet hagy maga után. A bontási törmelék valójában egy igazi kincsesbánya, csak értő szem kell hozzá, ugyanis még rengeteg olyan dolgot lehet találni benne, amiből új dolgok születhetnek az újrahasznosítás által.

A bontáshoz éppen ezért nemcsak a szemét és a törmelék elszállításához van szükség konténerekre, de azért is, hogy azokba szelektálva kerüljenek az újrahasznosítható és a már valóban feleslegessé vált maradékok.

Az építkezésre ugyanez igaz. Egy épület felhúzása során – ha hagyományos építkezésről van szó – rengeteg alapanyaggal dolgoznak. Óhatatlanul is előfordul, hogy bizonyos dolgok kimaradnak, mert felesleg vált belőle. Ez lehet cserép, faanyag, tégla, vagy fém építési elem. Ha ezek szemétgyűjtő konténerbe kerülnek, akkor az nemcsak, hogy nem gazdaságos, de ráadásul még nem is környezetbarát eljárás. Érdemes a bérelt konténereket tehát szakszerű szelektáláshoz kijelölni, ahová majd a jó állapotú, újrahasznosítható alapanyagok kerülni fognak.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy a szakszerű szelektálásnak, a bontási és építési törmelék újrahasznosításának van értelme és követendő példa, akkor keresse fel cégünket bizalommal! Béreljen konténert tőlünk első lépésként, de megbízhat minket a sittszállítással és a szakszerű szelektálással is! A szakszerű szelektáláshoz válogató üzemünkben biztosítunk helyet. A konténerekből a hulladék egyenesen az üzembe kerül, ahol minden fázist szabályszerűen folytatunk le, így több, lényeges munkafázist is egy vállalkozásra bízhat! Ha felkeltettük az érdeklődését, a megadott elérhetőségeink egyikén kérhet árajánlatot konténer bérlésére és szakszerű szelektálásra!

Szakszerű szelektálás építkezések, bontások után

Konténer rendelés 1 perc alatt

    Telefon: 06-30-942-8183


    4 m36 m38 m310 m3


    SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok