Konténeres sittszállítás

Minden építkezés sarkalatos pontja a sittszállítás. Az építési munkák során törvényszerűen keletkező hulladék elszállítása kiemelten fontos. Kedvező áron, gyorsan, hatékonyan vállaljuk az építési törmelék, bontási hulladék, föld, vegyes hulladék biztonságos és szakszerű konténeres szállítását. Cégünk 1993 óta működik a területen, munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek, a konténeres sittszállítás során nagyobb mennyiségű anyaggal is könnyedén meg tudnak birkózni.

Az építkezés során keletkező hulladék semmiképpen sem keveredhet össze a háztartási szeméttel. Szolgáltatásunk ebben tökéletes segítséget nyújt Önnek. A sittszállítást minden esetekben szabályosan végezzük, mivel a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő szállítás szankciókat vonhat maga után mind a megrendelőre, mind a szolgáltatóra vonatkozóan.

4-12 köbméteres konténereink a kisebb és nagyobb építkezések építési törmelékeinek elszállításához is megfelelőek, amelynek keretében minden esetben igyekszünk a lehető leggyorsabban, kedvező áron elvégezni a konténeres sittszállítást. Amennyiben szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, illetőleg bármilyen kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken!

Tekintse meg sittszállítási referenciaképeinket!

A konténeres sittszállítással fáradtságot és helyet spórol!

Az építkezés, felújítás minden esetben szeméttel, sittel jár. A sitt összegyűjtése és eltávolítása az épület tulajdonosának a kötelezettsége, és ha ezt nem teszi meg, akkor könnyen megbírságolhatják. Az sem mindegy, hogyan, milyen módon tünteti el a törmeléket, hiszen nem dobhatja csak úgy ki a szemetesbe. Két lehetőség közül választhat: a zsákos és a konténeres sittszállítás közül.

A konténeres sittszállítás előnyei a következők a zsákos sittszállítással szemben: ideális megoldás, ha a konténer leparkolása akadály nélkül megoldható, nem jelent gondot a közlekedés számára. A nagyobb mennyiségben felhalmozódott törmeléket ezzel a megoldással könnyebb összegyűjteni, nem kell az udvarra, a falak mentén felhalmozni, egyből mehet a konténerbe. A szállítást pedig már megoldja a megbízott cég, a kijelölt helyre lerakja szemetet, és nincs több dolga vele a megrendelőnek.

Keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen konténeres sittszállítást kedvező feltételekkel!

Sittszállítás szakszerűen?

Az ingatlanpiac állandóan dübörög, lakáseladások, házépítések sokasága zajlik országszerte. Utóbbi esetében nagyon fontos, hogy a kivitelező mindig szabályszerűen járjon el, így többek között az építési törmelék megfelelő és szakszerű elszállításáról is gondoskodnia kell

Ha megbízható céget keres a sittszállításhoz, ne kutasson tovább, hisz jó helyen jár!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik a szakszerű sittszállítás terén, így biztos lehet abban, hogy színvonalas szolgáltatásunknak köszönhetően teljesen szabályszerűen járhat el az építési törmelékekkel kapcsolatban, ugyanis az ilyen típusú hulladékok nem kerülhetnek bele a lakossági szemétbe. Azok a kivitelezők, akik mégis kockáztatnak, komoly pénzbírságra számíthatnak, ha nem megfelelően különítik el az építési törmeléket!

Ne okozzon magának kellemetlen perceket, ehelyett éljen a lehetőséggel, és vegye igénybe sittszállítási szolgáltatásunkat, mellyel garantáljuk a gyors és hatékony megoldást!

Érvek a sittszállítás mellett