Minden építkezés sarkalatos pontja a sittszállítás. Az építési munkák során törvényszerűen keletkező hulladék elszállítása kiemelten fontos. Kedvező áron, gyorsan, hatékonyan vállaljuk az építési törmelék, bontási hulladék, föld, vegyes hulladék biztonságos és szakszerű konténeres szállítását. Cégünk 1993 óta működik a területen, munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek, a konténeres sittszállítás során nagyobb mennyiségű anyaggal is könnyedén meg tudnak birkózni.

Az építkezés során keletkező hulladék semmiképpen sem keveredhet össze a háztartási szeméttel. Szolgáltatásunk ebben tökéletes segítséget nyújt Önnek. A sittszállítást minden esetekben szabályosan végezzük, mivel a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő szállítás szankciókat vonhat maga után mind a megrendelőre, mind a szolgáltatóra vonatkozóan.

4-12 köbméteres konténereink a kisebb és nagyobb építkezések építési törmelékeinek elszállításához is megfelelőek, amelynek keretében minden esetben igyekszünk a lehető leggyorsabban, kedvező áron elvégezni a konténeres sittszállítást. Amennyiben szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, illetőleg bármilyen kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken!

Tekintse meg sittszállítási referenciaképeinket!

Érvek a sittszállítás mellett

Az ingatlanpiac állandóan dübörög, lakáseladások, házépítések sokasága zajlik országszerte. Utóbbi esetében nagyon fontos, hogy a kivitelező mindig szabályszerűen járjon el, így többek között az építési törmelék megfelelő és szakszerű elszállításáról is gondoskodnia kell

Ha megbízható céget keres a sittszállításhoz, ne kutasson tovább, hisz jó helyen jár!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik a szakszerű sittszállítás terén, így biztos lehet abban, hogy színvonalas szolgáltatásunknak köszönhetően teljesen szabályszerűen járhat el az építési törmelékekkel kapcsolatban, ugyanis az ilyen típusú hulladékok nem kerülhetnek bele a lakossági szemétbe. Azok a kivitelezők, akik mégis kockáztatnak, komoly pénzbírságra számíthatnak, ha nem megfelelően különítik el az építési törmeléket!

Ne okozzon magának kellemetlen perceket, ehelyett éljen a lehetőséggel, és vegye igénybe sittszállítási szolgáltatásunkat, mellyel garantáljuk a gyors és hatékony megoldást!

Érvek a sittszállítás mellett