Gépmunka

 • Bontás
 • Raklapvillával anyagmozgatás

Profi szakemberekre bízná az épületbontást, a daruzást vagy az anyagmozgatást?

Akkor válassza a jók közül a legjobbat!

A bontási folyamat hozzátartozik szinte minden építkezési munkálathoz.

Ez az első lépés az új épület megteremtéséhez. Az épületbontás sokak szerint nem igényel szaktudást, azonban ez tévedés. Mi ezt a munkafolyamatot tapasztalt, képzett embereinkkel végezzük, körültekintően, precízen.

Természetesen rendelkezünk az ehhez elengedhetetlen munkagépekkel is.

Széles körű szolgáltatásaink lehetővé teszik az Ön számára a gyors és egyszerű épületbontást. Ezen kívül, az ezzel kapcsolatos tevékenységek, mint a daruzás vagy anyagmozgatás, szakszerű elvégzését.

Miért jár jól velünk?

 • Az épületbontáshoz szükséges gépek mellett konténeres szállítást, tereprendezést és szelektálást is vállalunk, így ezekkel sem kell törődnie
 • Több éves tapasztalattal, biztonságosan végzünk minden bontási folyamatot
 • Költséghatékony megoldásokat nyújtunk Önnek

Nem számít, hogy családi házról vagy ipari létesítményről van szó, mi mindenhol ugyanolyan minőségi színvonalon dolgozunk!

Telefonáljon még ma és kérje ajánlatunkat!

Pincetömb kiemelés szakszerűen

Manapság a pincetömb kiemelés elképzelhetetlen lenne gépek nélkül. Gépparkunkban minden olyan eszköz rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a pincetömb kiemelést gyorsan és szakszerűen.

A pincetömb kiemelés nagy mennyiségű föld megmozgatásával jár. Ezért már a kezdetekben el kell döntenünk, hogy a kiásott földet tereprendezésre használjuk és elegyengetjük, vagy egyszerűen elszállíttatjuk. Mi mindkét opcióra tudunk megoldást kínálni Önnek, igény szerint.

Ezt azért is fontos eldönteni, mert a gyorsan felhalmozódó, tetemes mennyiségű föld egy helyre való lerakása akadályozza a későbbi munkát és balesetveszélyes is egyben. Tereprendezési vagy földszállítási szolgáltatásunkkal egybekötve hatékonyan és folyamatosan távolítjuk el a munkaterületről a felgyülemlő földet.

Mindig szükséges egy kis ráhagyással dolgozni az ásás során, amit később felvesz a fal vastagsága és a beépített szigetelés. A pincetömb kiemelést mindig precízen végezzük, a terveknek megfelelően.

Ha profikkal végeztetné a pincetömb kiemelést, keressen minket bizalommal!

Az épületbontás főbb lépései

Azt gondolná az ember, hogy az épületbontás csupán súlyos lengő golyóval történik, ami kicsit meglendül és a ház máris összeomlik, mint a filmekben. A valóságban az épületbontás ennél sokkal összetettebb a feladat. Az épületbontásnak meghatározott folyamata van, melyet most röviden bemutatunk Önnek.

Természetesen, mint minden építőipari művelet, az épületbontás is a hivatalos engedélyek beszerzésével kezdődik. A bontási engedély mellett szükségünk lesz a villany- és gázvezetékek eltávolítására, valamint az átmenetileg használható mérőórákra vonatkozó engedélyekre is.

Mindig a tető szakszerű eltávolításával folytatjuk a műveletet úgy, hogy a cserepek ne sérüljenek, hiszen később ezek ugyanúgy felhasználhatóak. Ezután eltávolítjuk a tetőszerkezetet is.

Leszereljük a nyílászárókat, hiszen ezek is felhasználhatóak, ráadásul balesetveszélyesebb a bontás, ha bent hagyjuk őket.

Ezek után összeborítjuk a falakat, ami már maga a bontási tevékenység és ezzel ez a fázis véget ér. A ház már nem áll, de az alapja még a földben van, ezért azt is szükségszerű kiemelni. Azonban ne feledkezzünk meg itt sem az utómunkálatok fontosságáról! Igény esetén elvégezzük a talajkiegyenlítéssel és a tereprendezéssel járó feladatokat is.

Keressen minket és az épületbontás balesetmentesen zajlik majd!

Épületbontás és a biztonság

Napjainkban a különböző építkezések egymást érik, legyen szó magánjellegű vagy ipari szintű építőipari tevékenységekről, azonban a legtöbb esetben jellemző, hogy a beépítendő telek még meglévő épülettel rendelkezik, melyet a biztonsági körülményeknek megfelelően szükséges lebontani.

Az épületbontás során mind technológiai felszereltségben és berendezésekben, mind szakértelem tekintetében korszerű és innovatív megoldásokra van szükség, hiszen a folyamatok igen veszélyesek is lehetnek a nem megfelelő eljárás következtében.

Az épületbontás során a biztonság különböző szempontok szerint kiemelten fontos tényező:

 • A környezet veszélyeztetésének megelőzése, például a veszélyes leomló hulladékok, épületelemek, bontási törmelékek szállítása
 • Az épület környékén és épületben tartózkodó szakemberek és munkások biztonsága, lehulló törmelékek, belső szerkezeti biztonság, munkagépek által okozott veszélyek
 • A környező egyéb ingatlanok biztonsága, például épületstatikai biztonság

Cégünk sok éves tapasztalattal és modern munkagépekkel vállal épületbontási megbízásokat minden biztonsági előírás betartása mellett, melyekről bővebb információkért tekintse meg weboldalunk tájékoztatóit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok