Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok


  Konténer rendelés és sittszállítás

  Az építkezés során, bármely projekt keretében, kulcsfontosságú lépés a sittes konténer rendelés. Az építési munkálatok során felhalmozódó hulladék gyors és hatékony elszállítása elengedhetetlen az építkezési terület tisztaságának és a projekt sikeres lebonyolításának érdekében. Cégünk vállalja az építési törmelék, bontási hulladék, föld, vegyes hulladék és egyéb sitt biztonságos és szakszerű szállítását, kedvező áron és gyorsan. Tapasztalt szakembereink 1993 óta dolgoznak a területen, és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek. A kiváló minőségű konténereinkkel könnyedén megbirkózunk nagy mennyiségű hulladékkal is.
  Az építés során keletkező hulladék soha nem keveredhet össze a háztartási szeméttel. A szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy hatékonyan és szabályszerűen kezeljük a sittet, és szabályosan szállítsuk el, megfelelve minden jogszabálynak és előírásnak.
  Kínálatunkban 4-35 köbméteres konténerek találhatók, amelyek ideálisak kisebb és nagyobb építkezések hulladékának elszállításához.
  Vállalunk továbbá 1-2 m3 es szállítást is, kiméretű teherautóval. Szállítunk szóródó anyagokat, mint például a murva, és folyamatosan több ezer m3 töltő és jó minőségű termőföldet is forgalmazunk évente. Emellett kínálunk lomtalanítási szolgáltatást is, amely lehetővé teszi Önnek, hogy megszabaduljon a felesleges, fölöslegessé vált tárgyaktól és bútoroktól.
  Mindent megteszünk azért, hogy gyorsan és kedvező áron végezzük el a konténeres sittszállítást. Amennyiben kérdése merül fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk elérhetőségeinken!

  Gyors és hatékony megoldás

  • gyors és hatékony

  Ideális választás! Ha van elegendő hely a konténer lehelyezéséhez, úgy nem okoz problémát a szállítás. A nagyobb mennyiségű sitt, lom könnyedén összegyűjthető, nem kell az udvaron vagy a falak mentén felhalmozni. A szállítást pedig mi szakszerűen elvégezzük, így Önnek nincs több dolga vele.

  • kényelmes és biztonságos

  A konténerekben a sittet biztonságosan tárolhatja, így elkerülheti a szemétlerakási szankciókat és problémákat.

  • többféle méret és típus

  Kínálatunkban különböző méretek és típusok találhatók, így rugalmasan alkalmazkodhat az adott projekthez. Legyen szó kisebb felújításról vagy nagyobb építkezésről, mindig megtalálhatja a leginkább megfelelőt, aminek segítségével könnyedén és hatékonyan szabadulhat meg a felhalmozott sitt-től és hulladéktól.

  Konténer típusok

  Ahogy azt már korábban is írtuk, kínálatunkban számos méret és típus megtalálható, amelyek különböző hulladékanyagok és célok számára ideálisak. Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakrabban használt típusokat és azt, hogy milyen hulladékokat lehet belerakni ezekbe:

  • tiszta konténer

  Ez elsősorban építkezések és bontások során keletkező specifikus hulladékanyagok gyűjtésére és szállítására szolgál. Ezekbe elhelyezhetők az építési és bontási törmelék (tégla, cserép, beton, vakolat)

  • vegyes konténer

  Ez a típus sokoldalúan használható és számos különböző hulladékanyagot fogad. Ezekbe a következő anyagok helyezhetők, természetesen ez is a teljesség igénye nélkül:

  • papír, nejlon,
  • PVC és egyéb műanyagok, üvegszövet,
  • gipszkarton
  • fa, fém,
  • lomok

  Az undort keltő és veszélyes hulladékok kivételével gyakorlatilag bármilyen nem-veszélyes hulladékot el lehet helyezni ezekben.

  Ezek a két fő típus lehetővé teszik, hogy rugalmasan kezelje a különböző típusú hulladékanyagokat és egyszerűen szabaduljon meg tőlük. A megfelelő méret, típus kiválasztása a hulladék típusától és mennyiségétől függ, így mindig a projekt specifikációinak megfelelően lehet elrendezni a hulladékgyűjtést és -szállítást.

  A konténer bérlés lehetőségéről is tájékozódjon honlapunkon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot kollégáinkkal. Várjuk hívását, hogy segíthessünk Önnek a hulladékkezelés terén!