Konténer bérlés és szállítás régiónkénti árlista

konténer rendelés

Tiszta konténer: Építési, bontási törmelék, tégla, föld, kövek, cserép, beton, vakolat, Ytong vagy kizárólag zöld hulladék (levelek, ágak, növények)
Vegyes konténer: Papír, nejlon, PVC, egyéb műanyagok, gipszkarton, fa, fém, üvegszövet, lomok, bútor stb., az undort keltő és veszélyes hulladékok kivételével.

Jelenleg az 1 -es zónánk akciós! Rendeljen most!

A legjobb árakért hívjon minket!

Áraink a tiszta építési törmelékkel megrakott konténerek szállítására vonatkoznak.

Konténer SZÁLLÍTÁS

 • 4, 6, 8, 10, 12 m3-es konténerek
 • Törmelék szállítás
 • Hulladékszállítás

Konténerrendelés lakáskiürítés esetére!

A konténerrendelés nagyon sok szituációban hasznos tud lenni. Amikor néhány sittes zsák vagy a rendelkezésünkre álló kukák kevésnek bizonyulnak, akkor a konténer a jó megoldás. Mikor ajánlott konténert rendelni? Az egyik ilyen eset, amikor valaki elveszíti egy hozzátartozóját, aki egy egész lakást vagy házat hagy hátra berendezve. A teljes lakáskiürítés is egy lehetősége az örökölt tárgyak kezelésének. Előfordulhat, hogy valaki nem szeretne semmit sem megtartani, és mindent felvásároltat vagy elszállíttat, mert tervei vannak a lakással. Konténerrendeléssel ezek a helyzetek könnyebbé válnak.

Keressen meg minket bizalommal és rendeljen konténert teljes lakásürítéshez is! Ha így tesz, akkor minden bútort, használati tárgyat, lim-lomot egyszerre elszállíttathat! Pár nap alatt összegyűjtheti és konténerekbe halmozhatja a lakásban feleslegessé vált berendezéseket, amiket nem kell több részletben elszállíttatni, külön tárolókba csomagolni.

Forduljon cégünkhöz és béreljen konténereinkből kedvező árakon! Nem csupán a bérlést, de a konténer szállítást is biztosítjuk Önnek! A honlapunkon található elérhetőségeink egyikén mindenről tájékozódhat!

Konténer rendelés a sitt elszállítására

Az építési törmelék eltűntetésére a konténeres szállítás egy egyszerű és hatékony megoldást kínál!

Ha bontási vagy építkezési munkálatok során keletkezett hulladékot szeretné biztonságosan eltávolítani, ahhoz több mindenre lenne szüksége. A különböző környezetvédelmi engedélyek beszerzése és a konténer megvétele nem kifizetődő megoldás.

Konténeres szállításhoz kérje a profik segítségét.

Ha cégünket bízza meg, a sitt konténeres szállítása nem okoz Önnek több fejtörést. Korszerű gépparkunk és különböző méretű konténereink a rendelkezésére állnak. Mi elvégezzük Ön helyett a hulladékszállítással járó feladatokat gyorsan és szakszerűen.

A konténer szállítás előnyei:

 • Könnyű rakodás
 • Nem kell sietni a hulladékgyűjtéssel, igény szerint a konténer több napig is rendelkezésére áll
 • Nincs szüksége sittes zsákokra, a keletkező hulladékot azonnal a konténerbe helyezheti
 • Nagy mennyiség befogadására alkalmas
 • A törmelék darabjainak mérete nem mérvadó, mint a sittes szállításnál

Ha szeretné, hogy levegyük válláról a hulladékkezelés terhét, hívjon minket és kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Konténeres szállítás és a környezetvédelem

Építkezés, bontási és felújítási munkálatok során számos olyan hulladék keletkezik, amely ártalmas lehet a környezetünkre, úgy mint vegyi anyagok, mérgező hulladék, vagy háztartási gépek. Ezek tárolására és elszállítására, továbbá megsemmisítésére nagyon szigorú szabályok vonatkoznak, mivel nem csupán a környezetünkre, az élővilágra, de az emberi egészségre is káros hatásokat fejthetnek ki, ami súlyos következményekkel járhat.

Napjainkban igen nagy figyelmet fordítunk környezetünk és egészségünk megóvására, ezért fontos, hogy a keletkező hulladékokat is a megfelelő előírásoknak eleget téve szállíttassuk el, hiszen a tisztább környezet mindenki érdeke és felelőssége. A konténeres hulladék szállítás megfelelő választás építkezések és bontások alakalmával, hiszen a hozzáértő szakemberek és a cégek minden szükséges engedéllyel rendelkeznek és betartják az előírásokat.

Ha Önnek is megbízható konténeres szállításra van szüksége, válasszon minket, és tegyünk együtt környezetünk védelméért! További információkért és kedvező árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken és kollegáik készséggel állnak rendelkezésére!

Rendeljen konténert, ha lomtalanításban gondolkozik

Megszokhattuk, hogy minden évben a szervezett lakossági lomtalanítások alkalmával megszabadulhatunk régi, hibás, használaton kívüli holmijainktól, melyeket elszállítanak egy adott napon. Azonban nem mindig van lehetőségünk a kijelölt dátumhoz alkalmazkodni, ha nem tudjuk hol tárolni a felhalmozódott eszközöket, mennyiségük, esetleg veszélyes voltuk miatt.

Ha környezetünkben, legyen szó otthonunkról vagy munkahelyükről, felhalmozódtak a kidobásra váró elhasznált bútorok, tönkrement gépek, a felújításból származó hulladékok, akkor lehetőségünk van időponttól függetlenül a konténeres hulladékszállítást választani. Az erre specializálódott cégek szolgáltatásait egyszerűen igénybe vehetjük, és ők szakszerűen, a jogszabályoknak megfelelően szállítják el a feleslegessé vált tárgyakat, hulladékot, így környezetünk védelméhez is jelentősen hozzájárulunk.

Ha Ön sem tudja hol tárolni a feleslegessé vált dolgokat, netán úgy érzi, itt az ideje a lomtalanításnak vagy felújításnak, keressen meg minket bizalommal és cégünk készséggel biztosít megfelelő konténert az elszállításra! További információért és árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!

Mit is nevezünk törmeléknek?

Betontégla, földkövek, itong és ezek származékai.

Gyakran hallani törmelék szállításról, építési anyagok eltávolításáról, ám sok esetben ezek fogalma nem teljesen tisztázott és egyértelmű. A Penke Konténer segít Önnek eligazodni!

A törmelék alatt leggyakrabban építési-és bontási hulladékot értünk. Ezek olyan anyagok, melyek egy-egy felújítás vagy építkezés során keletkeznek, és nem bomlanak le. Ezek jelentős része többnyire inert, vagyis a környezetre nem kimondottan veszélyes, ennek ellenére érdemes gondoskodni a megfelelő törmelék szállításról, hiszen ennek eltakarítása törvényileg szabályozott.

A törmelék szállítást követően az anyag hulladéktárolókba kerül. Szerencsére manapság alternatív lehetőségként tűnik fel az újrahasznosítás is. Ezek másodlagos nyersanyag formájában jelennek meg a piacon, komoly megtakarítási lehetőséget biztosítva a felhasználóknak. Mindezen túl előnyös abból a szempontból is, hogy csökkentik a természetes erőforrások kitermelésének szükségét, miközben jelentősen leredukálják a lerakóhelyek túlterheltségét.

Építkezik? Felújít? Szeretné elszállíttatni a keletkezett hulladékot? Forduljon hozzánk bizalommal!

Konténer rendelés az útbontási törmelék elszállítására is megoldást kínál

A különböző magán és közhasználatú utak felújítása és karbantartása során szükséges a régi útburkolatok felbontása, valamint szállítása, amely minden esetben szakszerű eljárást és kezelést igényel, vagyis konténeres gyűjtést és szállítást.
Különböző rétegekből származó törmelékek hasznos anyag tartalmának köszönhetően számtalan formában feldolgozhatóak és újrahasznosíthatóak, amely napjainkban, Európában igen elterjedt megoldás az építőipar különböző területein.
Az útbontási törmelékek fajtái:

 • Kopó/záró, kötő és teherviselő rétegeiből származó törmelék, amely elsősorban hasznos ásványi anyagokból épül fel.
 • A törmelékek típusai tartalmazhatnak, bitumenes kötésű anyagokat és aszfaltokat, burkoló- és szegélyköveket, hidraulikus kötőanyagú betont, valamint számtalan egyéb összetevőt.

Az útbontási törmelékek újrahasznosításának és modern kezelésének érdekében válassza konténerbérlési és szállítási szolgáltatásainkat, melyekről bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Törmelék szállítás és környezetvédelem

Modern világunkban a környezetszennyezés és nagymértékű nyersanyag felhasználás, mind alapanyag, mind energia formájában óriási problémát okoz az élet számos területén. Életterületeink szennyezésével és a folyamatosan növekvő energiaáraknak köszönhetően az életminőség jelentősen romlik, melynek következtében a különböző hulladékok szelektálása és optimális feldolgozása, újrahasznosítása innovatív megoldást jelent.

A nagymennyiségű törmelék szelektív gyűjtése, válogatása és szállítása a további feldolgozás céljából napjainkban már mindenki számára gazdaságos és környezetbarát megoldásokat kínál:

Manapság a hulladékgazdálkodási előírások jelentősen elősegítik a törmelék szállítással és szelektálással kapcsolatos környezetszennyezési problémák hatékony megoldását.

Megbízható és precíz törmelék szállítással és konténerbérléssel kapcsolatos szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésre!

Konténer bérlés: tanácsok és tippek

A konténerbérlés előnyei már mindenki számára egyértelműek. Amennyiben eldöntötte, hogy minket választ, olvassa el alábbi, rövid tájékoztatónkat, melyben további tanácsokkal szeretnénk megkönnyíteni a bérlés menetét!

 • Először is mérje fel, hogy nagyjából mekkora mennyiségű elszállítandó hulladékkal, kell számolnia, és ehhez mérten válassza ki a megfelelő űrtartalmú konténert. Az sem baj, ha a biztonság kedvéért eggyel nagyobb méretet választ, hiszen mindig adódhatnak váratlan helyzetek, melyre jobb előre felkészülni.
 • Érdemes előre eldönteni azt is, hová fog kerülni a helyszínen a konténer, hogy a szállítókocsi sofőrjének legyen információja arról, milyen akadályokat kell leküzdenie a kiszállításnál.
 • Nem kevésbé fontos annak tisztázása, mi kerül a konténerbe. Nem ajánlott ugyanis mindent összekeverve egybe dobálni a zöldhulladékot, lomot vagy téglát, ezért plusz díjat is felszámolhatnak, mert különböző lerakó helyekre kell elszállítani a konténer tartalmát.

Ossza be idejét és tervezze meg elejétől a végéig, hogy ne lépje túl a bérlési időt, és a rakodásra is legyen ideje. Konténerbérléssel és egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Konténerbérlésről gondoskodjon időben!

A szárazabb, melegebb időben már többen vágnak bele az olyan munkálatokba, mint egy felújítás, bővítés, vagy egy komplett építkezés. Ilyenkor hosszabbak a nappalok, nem kell tartani a hidegtől, vagy a sok csapadéktól sem, minden ideális az eredményes munkához.

Ne feledkezzen meg a konténerbérlésről sem, hiszen ez a sitt, a törmelék összegyűjténének és tárolásának egyszerű, ráadásul környezetbarát módja is! Tudva, hogy valószínűleg másoknak is szüksége lesz rá, nem árt, ha már időben felkészül, és gondoskodik a konténerbérlésről arra az időszakra, amikor konkrétan szüksége lesz rá!

Keressen fel minket bizalommal, és béreljen konténereket tőlünk! Fixálja le akár már most az időpontot, így biztosan nem fog hoppon maradni! Ha késlekedik, lehet, hogy már csak a  megfizethetetlenül drága bérlést tudja majd választani, és így ráfizetéssel indulnak majd a munkálatok.

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken felveheti velünk a kapcsolatot, és mindent megtudhat a részletekről!

Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok