Tekintse meg konténer rendelésre vonatkozó árlistánkat.

Szabaduljon meg a felesleges lomoktól, keressen fel minket konténerrendelésért!

konténerrendelésSokan hajlamosak vagyunk szinte mindent elrakni, hátha jó lesz még valamire. Azonban ezeknek a dolgoknak a nagy részét soha többet nem használjuk, viszont idővel igen tetemes mennyiség gyűlik belőlük össze. Megtelik lomokkal a garázs, a tárolóhelyiség, majd a padlás is, ezért egy idő után mindenképpen szelektálni kell. Viszont ez ilyenkor már nem olyan egyszerű, érdemes hozzá konténert rendelni.

A konténerrendelésnek köszönhetően mindent kiselejtezhetünk, amire nincs szükségünk. Érdemes az összes helyiséget átnézni, és tényleg csak azoknak a dolgoknak kegyelmezni, amelyeket fogunk használni. Gondoljuk végig: használtuk az adott tárgyat az elmúlt öt évben? És fog kelleni az elkövetkezendő tíz évben? Ha a válasz nem, akkor ne kíméljük a felhalmozott holmikat!

Forduljon hozzánk bizalommal konténerrendeléssel kapcsolatban, ha szelektálni szeretne otthonában! Kérje ajánlatunkat még ma, és kezdje mielőbb a lomtalanítást!

 

Konténerrendelési kisokos

konténerrendelésAmennyiben konténerre lenne szüksége, fontos, hogy néhány kérdést végiggondoljon, és ez alapján történjen a konténerrendelés.

Elsőként nagyjából tudni kell, hogy milyen mennyiségű hulladék fog keletkezni, vagyis milyen kapacitásra lesz szükség. Fontos kérdés az is, hogy mikortól és milyen időtartamra vonatkozzon a konténerrendelés. Csak néhány órára lesz rá szükség vagy inkább néhány napra? A helyszínt szintén mindig pontosan adja meg munkatársunknak!

Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal a konténerrendeléssel kapcsolatos részletekért!

Mikor is lehet szükség konténerrendelésre?

konténerrendelésreKonténerrendelés segítségével rengeteg mindent el tudunk szállíttatni, így számos helyzetben hasznos lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Mivel a mai modern korban igen fontos a környezetvédelem, így a zöldhulladék-szállítást mindenképpen érdemes kiemelni. Levelektől, gallyaktól, egyéb kerti zöldhulladéktól is meg lehet szabadulni konténerrendelés segítségével, ezek a szállítást követően általában komposztgyárba kerülnek. A komposztálás folyamata már önmagában is rendkívül környezetkímélő, hiszen nem történik más komposztálás során, mint a természetbeni folyamatok ismétlése.

konténerrendeléssel kapcsolatos lehetőségekről bátran érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

 

Lemaradt a lomtalanításról? A konténer rendelés a legpraktikusabb megoldás!

A mindennapi teendők mellett előfordulhat, hogy az emberek megfeledkeznek a lakóhelyüket érintő lomtalanítás időpontjáról. Az érintettek közül sokan bosszankodnak, hogy elszalasztották ezt a lehetőséget, azonban kár emiatt idegeskedni, ugyanis a hivatalos lomtalanítási időpontoktól függetlenül is megszabadulhat felesleges holmijaitól, melyre a konténer rendelés a legegyszerűbb megoldás!

A konténer rendeléssel nem kell mások által szabott időponthoz igazodnia. A szolgáltatást nyugodtabb időszakban is igénybe veheti, vagy amikor van pár szabadnapja, és azt kihasználná egy nagyobb otthoni lomtalanításhoz. A konténer rendelésnek köszönhetően több nap is rendelkezésére állhat a pakoláshoz, szortírozáshoz, hiszen a gyűjtőtartály csak akkor kerül elszállításra, amikor valóban végzett a teendőkkel.

Ha lemaradt a lomtalanításról, pótolja konténer rendeléssel! A szolgáltatás igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!