Tekintse meg konténer rendelésre vonatkozó árlistánkat.

 

Konténerrendelés a legkülönbözőbb helyzetekre!

Konténerrendelés

Senki sem szereti kerülgetni a régi holmikat, szemetet vagy sittet az udvarán, a házon belül pedig pláne nem! Pedig egy-egy kisebb felújításkor is keletkezhet nem várt mennyiségű hulladék a lakásban, amire nem nyújt teljeskörű megoldást az, ha kivisszük az udvarra. Ráadásul ha olyan dologtól akarunk megszabadulni, ami szétmállik a víz hatására, mint a karondobozok, akkor egy hirtelen jött eső még tovább nehezíti a dolgunkat. Sokkal nehezebb lesz az ázott papírdarbokat összeszedni, ráadásul ki kell pakolni az elázott dobozokból, így duplán kell dolgoznunk. Éppen ezért jó előre felkészülni, és a konténerrendelést választani!

Új házat vásárolt, de az előző tulajdonos nem vitte el a berendezési tárgyakat? Roppant bosszantó helyzet, hiszen amikor valaki új helyre költözik, vagy szeretné a saját bútorait átvinni a régi otthonából vagy újakat vásárolna. A lakásban maradt régi bútorok a legritkább esetekben használhatóak, vagy legalább eladható állapotúak, ellenkező esetben a régi tulajdonos könnyedén túladott volna rajtuk. De akkor mi legyen velük, ha a lomtalanításig pedig még hónapok vannak hátra? Tárolni nincs sok értelme, jó döntés a konténerrendelés! Duplán jól jár a konténerrendeléssel, ha az új ház némi felújításra is szorul, mert a munkálatok során keletkezett sitthez is kérhet egy külön konténert! Akkor sem kell aggódnia, ha a lakás kiürítése és a felújítás között eltelik néhány nap, ha cégünket választja a konténerrendeléshez a konténerek igény szerint több napra is Önnél maradhatnak. A konténerrendelés előtt nem szükséges beszereznie egy halomnyi drága, vastag és strapabíró anyagból készült zsákot sem, nehogy kilyukassza a törmelék, becsomagolás nélkül azonnal a gyűjtőkonténerbe helyezhető a hulladék.

Ha konténerrendelés, akkor Penke Konténer! Cégünk több mint húsz éve foglalkozik konténeres szállítással, így ha minket választ nem fog csalódni! Kérdései vannak a szolgáltatásainkról? Keressen minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

Szabaduljon meg a felesleges lomoktól, keressen fel minket konténerrendelésért!

konténerrendelésSokan hajlamosak vagyunk szinte mindent elrakni, hátha jó lesz még valamire. Azonban ezeknek a dolgoknak a nagy részét soha többet nem használjuk, viszont idővel igen tetemes mennyiség gyűlik belőlük össze. Megtelik lomokkal a garázs, a tárolóhelyiség, majd a padlás is, ezért egy idő után mindenképpen szelektálni kell. Viszont ez ilyenkor már nem olyan egyszerű, érdemes hozzá konténert rendelni.

A konténerrendelésnek köszönhetően mindent kiselejtezhetünk, amire nincs szükségünk. Érdemes az összes helyiséget átnézni, és tényleg csak azoknak a dolgoknak kegyelmezni, amelyeket fogunk használni. Gondoljuk végig: használtuk az adott tárgyat az elmúlt öt évben? És fog kelleni az elkövetkezendő tíz évben? Ha a válasz nem, akkor ne kíméljük a felhalmozott holmikat!

Forduljon hozzánk bizalommal konténerrendeléssel kapcsolatban, ha szelektálni szeretne otthonában! Kérje ajánlatunkat még ma, és kezdje mielőbb a lomtalanítást!

Konténerrendelési kisokos

konténerrendelésAmennyiben konténerre lenne szüksége, fontos, hogy néhány kérdést végiggondoljon, és ez alapján történjen a konténerrendelés.

Elsőként nagyjából tudni kell, hogy milyen mennyiségű hulladék fog keletkezni, vagyis milyen kapacitásra lesz szükség. Fontos kérdés az is, hogy mikortól és milyen időtartamra vonatkozzon a konténerrendelés. Csak néhány órára lesz rá szükség vagy inkább néhány napra? A helyszínt szintén mindig pontosan adja meg munkatársunknak!

Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal a konténerrendeléssel kapcsolatos részletekért!

Mikor is lehet szükség konténerrendelésre?

konténerrendelésreKonténerrendelés segítségével rengeteg mindent el tudunk szállíttatni, így számos helyzetben hasznos lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Mivel a mai modern korban igen fontos a környezetvédelem, így a zöldhulladék-szállítást mindenképpen érdemes kiemelni. Levelektől, gallyaktól, egyéb kerti zöldhulladéktól is meg lehet szabadulni konténerrendelés segítségével, ezek a szállítást követően általában komposztgyárba kerülnek. A komposztálás folyamata már önmagában is rendkívül környezetkímélő, hiszen nem történik más komposztálás során, mint a természetbeni folyamatok ismétlése.

konténerrendeléssel kapcsolatos lehetőségekről bátran érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

 

Lemaradt a lomtalanításról? A konténer rendelés a legpraktikusabb megoldás!

A mindennapi teendők mellett előfordulhat, hogy az emberek megfeledkeznek a lakóhelyüket érintő lomtalanítás időpontjáról. Az érintettek közül sokan bosszankodnak, hogy elszalasztották ezt a lehetőséget, azonban kár emiatt idegeskedni, ugyanis a hivatalos lomtalanítási időpontoktól függetlenül is megszabadulhat felesleges holmijaitól, melyre a konténer rendelés a legegyszerűbb megoldás!

A konténer rendeléssel nem kell mások által szabott időponthoz igazodnia. A szolgáltatást nyugodtabb időszakban is igénybe veheti, vagy amikor van pár szabadnapja, és azt kihasználná egy nagyobb otthoni lomtalanításhoz. A konténer rendelésnek köszönhetően több nap is rendelkezésére állhat a pakoláshoz, szortírozáshoz, hiszen a gyűjtőtartály csak akkor kerül elszállításra, amikor valóban végzett a teendőkkel.

Ha lemaradt a lomtalanításról, pótolja konténer rendeléssel! A szolgáltatás igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Konténer rendelés 1 perc alatt


4 m36 m38 m310 m3


SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok