Sittes konténer

Minden építkezés sarkalatos pontja a sittes konténer rendelés. Az építési munkák során törvényszerűen keletkező hulladék elszállítása kiemelten fontos. Kedvező áron, gyorsan, hatékonyan vállaljuk az építési törmelék, bontási hulladék, föld, vegyes hulladék biztonságos és szakszerű konténeres szállítását. Cégünk 1993 óta működik a területen, munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek, a sittes konténerek segítségével nagyobb mennyiségű anyaggal is könnyedén meg tudnak birkózni.

Az építkezés során keletkező hulladék semmiképpen sem keveredhet össze a háztartási szeméttel. Szolgáltatásunk ebben tökéletes segítséget nyújt Önnek. A sittes konténer szállítást minden esetekben szabályosan végezzük, mivel a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő szállítás szankciókat vonhat maga után mind a megrendelőre, mind a szolgáltatóra vonatkozóan.

4-12 köbméteres konténereink a kisebb és nagyobb építkezések építési törmelékeinek elszállításához is megfelelőek, amelynek keretében minden esetben igyekszünk a lehető leggyorsabban, kedvező áron elvégezni a konténeres sittszállítást. Amennyiben bármilyen kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken!

Rendelje meg sittes konténerét tőlünk! Garantáljuk a legjobb sittes konténer árakat a kerületben.

Tekintse meg sittes konténer referenciaképeinket!

Az építési törmelékre a sittszállítás a szabályos megoldás!

Építkezéskor, lakásfelújításkor rengeteg építési törmelék, hétköznapi nevén sitt keletkezik. Azonban ennek eltüntetésére sajnos sokszor nagyon rossz megoldásokat választanak az emberek, pedig kedvező áron megoldható lenne a probléma szabályosan is, mégpedig sittszállítással.

Gyakori, hogy a keletkezett hulladékot az emberek felrakják a kocsira és a legközelebb lévő erdőszélen leteszik. Bizonyára mindenki látott már ilyen, szabálytalanul lerakott építési törmelék halmot. Ez nem csak a látvány miatt bosszantó, hanem környezetvédelmi szempontból is igen káros. Senki nem szeretne betontömböket kerülgetni az erdőben, amikor kirándulni megy, ráadásul ez a módszer súlyos pénzbírságot is vonhat maga után. Ha egy erre szakosodott céget bízunk meg a sittszállítással, rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat és környezetünket is.

Sittszállítást a jogszabályoknak megfelelően csak erre jogosult cég végezhet. A másik szabályos módja az építési törmeléktől való megszabadulásnak az az, ha maga a tulajdonos viszi el egy arra kijelölt hulladéklerakó telepre. Mivel az építési törmelék nem számít veszélyesnek, ez is kedvező árú megoldást jelent, azonban jóval több idő és energia a megvalósítása. Az előbbi azért jobb választás, mert a tulajdonosnak nincsen semmilyen feladata, mindössze annyi, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és mi kedvező áron elvégezzük a sittszállítást, szabályosan. Önnek nem kell sem a bepakolással fáradnia, sem az elszállítással, ehelyett végezheti inkább a többi, építkezéssel járó feladatát.

Sittszállítást szeretne rendelni? Számíthat ránk! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, ha ránk bízza a feladatot, biztos lehet benne, hogy gyorsan megszabadul a problémától! Forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén, vegye igénybe szolgáltatásunkat, és válassza szabályos módját az építési törmelék eltüntetésének! Rendelje meg a sittszállítást mielőbb, csapatunk rövid időn belül a rendelkezésére áll!

A konténeres sittszállítással fáradtságot és helyet spórol!

Az építkezés, felújítás minden esetben szeméttel, sittel jár. A sitt összegyűjtése és eltávolítása az épület tulajdonosának a kötelezettsége, és ha ezt nem teszi meg, akkor könnyen megbírságolhatják. Az sem mindegy, hogyan, milyen módon tünteti el a törmeléket, hiszen nem dobhatja csak úgy ki a szemetesbe. Két lehetőség közül választhat: a zsákos és a konténeres sittszállítás közül.

A konténeres sittszállítás előnyei a következők a zsákos sittszállítással szemben: ideális megoldás, ha a konténer leparkolása akadály nélkül megoldható, nem jelent gondot a közlekedés számára. A nagyobb mennyiségben felhalmozódott törmeléket ezzel a megoldással könnyebb összegyűjteni, nem kell az udvarra, a falak mentén felhalmozni, egyből mehet a konténerbe. A szállítást pedig már megoldja a megbízott cég, a kijelölt helyre lerakja szemetet, és nincs több dolga vele a megrendelőnek.

Keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen konténeres sittszállítást kedvező feltételekkel!

Sittszállítás szakszerűen?

Az ingatlanpiac állandóan dübörög, lakáseladások, házépítések sokasága zajlik országszerte. Utóbbi esetében nagyon fontos, hogy a kivitelező mindig szabályszerűen járjon el, így többek között az építési törmelék megfelelő és szakszerű elszállításáról is gondoskodnia kell

Ha megbízható céget keres a sittszállításhoz, ne kutasson tovább, hisz jó helyen jár!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik a szakszerű sittszállítás terén, így biztos lehet abban, hogy színvonalas szolgáltatásunknak köszönhetően teljesen szabályszerűen járhat el az építési törmelékekkel kapcsolatban, ugyanis az ilyen típusú hulladékok nem kerülhetnek bele a lakossági szemétbe. Azok a kivitelezők, akik mégis kockáztatnak, komoly pénzbírságra számíthatnak, ha nem megfelelően különítik el az építési törmeléket!

Ne okozzon magának kellemetlen perceket, ehelyett éljen a lehetőséggel, és vegye igénybe sittszállítási szolgáltatásunkat, mellyel garantáljuk a gyors és hatékony megoldást!

Konténer rendelés 1 perc alatt

    Telefon: 06-30-942-8183


    4 m36 m38 m310 m3


    SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok