Az alábbiakban szeretnénk Önnek összefoglalni foglalkozási köreinket, hogy átláthatóbb legyen tevékenységünk. Minden munkafeladatot rövid leírással jellemzünk, hogy könnyedén kiválaszthassa az Ön számára megfelelő szolgáltatást.

Konténeres hulladék szállítás:

Amennyiben egyszerű, költséghatékony és időtakarékos megoldást keres a hulladék és elhelyezésére az építkezés, felújítás során, válassza szolgáltatásunkat!

Konténerrendelés:

Konténereinket 4-12 m3 közötti nagyságban lehet rendelni, hogy mindenki megtalálja az ideális konténert.

Szóródó anyag szállítás:

Teherautóinkkal biztonságosan oldjuk meg a szóródó anyag szállítását. A legapróbb szemcseméretű építési anyagot is gyorsan a kívánt helyszínre juttatjuk. Lehet szó homokról, murváról, betonhordalékról, kavicsról vagy sóderről.

Tereprendezés:

A felmérés után eltávolítjuk a nem kívánatos elemeket, majd különféle speciális gépekkel először elegyengetjük a felszínt, majd a megfelelő mennyiségű földet ráhordjuk. Ezután csupán a finom tereprendezési munkálatok vannak hátra.

Épületbontás:

A szakszerű bontás lényege a biztonságos munkavégzés. Megfelelő munkagépet biztosítunk.

Tereprendezés:

Megrendelőink jövendőbeli kertjének teljes vázát a tereprendezés fogja adni. Annak érdekében, hogy a végeredmény biztosan megfeleljen az elképzeléseknek, először terepszemlét tartunk, amelynek során felmérjük a pontos igényeket. Ezután dönteni kell a területen lévő növények, építmények további sorsáról attól függően, hogy van számukra hely a tervezett kertben, vagy sem. Ilyenkor kell megállapítani a meglévő szintkülönbségeket és a talaj minőségét is, amely meghatározza, milyen fákat ültethetünk a területre.

A tényleges tereprendezés első lépése a kert kitisztítása, melynek keretén belül kiirtjuk a távozásra ítélt növényeket, elbontjuk a szükségtelen építményeket.

Második lépésként következik a gépi földmunka. A tereprendezés ezen folyamatában több géppel lehet dolgozni: lánctalpas markolóval, bobcattel, vagy JCB-vel. A könnyed mozgású lánctalpas markoló előkészíti a terepet az anyaghordozó, ám meredek rézsűkön rosszul mozgó bobcatnek. Mivel a JCB, kettő az egyben, elvégzi mindkét feladatot, így gazdaságosabb és hatékonyabb ezzel a géppel dolgozni tereprendezés során. A gépi földmunka részfolyamatai közé tartozik a rézsűk és a vízszintes placcok kialakítása, a pár tonnás sziklák, nagy földlabdás fák és föld mozgatása és helyükre igazítása.

Pincetömb kiemelés szakszerűen!

Manapság a pincetömb kiemelés elképzelhetetlen lenne gépek nélkül. Gépparkunkban minden olyan eszköz rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a pincetömb kiemelést gyorsan és szakszerűen.

A pincetömb kiemelés nagy mennyiségű föld megmozgatásával jár. Ezért már a kezdetekben el kell döntenünk, hogy a kiásott földet tereprendezésre használjuk és elegyengetjük, vagy egyszerűen elszállíttatjuk. Mi mindkét opcióra tudunk megoldást kínálni Önnek, igény szerint.

Ezt azért is fontos eldönteni, mert a gyorsan felhalmozódó, tetemes mennyiségű föld egy helyre való lerakása akadályozza a későbbi munkát és balesetveszélyes is egyben. Tereprendezési vagy földszállítási szolgáltatásunkkal egybekötve hatékonyan és folyamatosan távolítjuk el a munkaterületről a felgyülemlő földet.

Mindig szükséges egy kis ráhagyással dolgozni az ásás során, amit később felvesz a fal vastagsága és a beépített szigetelés. A pincetömb kiemelést mindig precízen végezzük, a terveknek megfelelően.

Ha profikkal végeztetné a pincetömb kiemelést, keressen minket bizalommal!

Új válogató üzemünk

penketransz

Új válogató üzemünkről készült képek megtekintehtők a Szelektálás menüpontban.

A PenkeKonténer mindenre megoldást kínál egy helyen!

Cégünk 1993 óta foglalkozik konténeres szállítással a főváros területén.

A tevékenységeinken belül arra törekszünk, hogy megrendelőinknek a legoptimálisabb megoldást megtalálva a lehető legkisebb költséggel, a legrövidebb idő alatt tudjuk a ránk bízott munkát elvégezni.

Ezért vannak különböző méretű autóink, konténereink, munkagépeink és ezekhez adaptereink. Ezért van rá lehetőség, hogy nagyobb, összevont szolgáltatás esetén az elvégzendő munka költségeit nagyrészt csökkentsük. Cégünk szolgáltatásairól számítógépes nyílvántartást vezetünk, amelyből megrendelőink akár évekre visszamenőleg fontos adatokat tudhatnak meg. Bármivel kapcsolatban szívesen adunk felvilágosítást ügyfeleink részére. Sóder , homok , föld forgalmazásával is bővítettük szolgáltatási palettánkat.

Állandó ügyfeleink részére szívesen nyújtunk segítséget építőanyag beszerzéssel kapcsolatban, legyen az tanácsadás vagy szállítás.

Tevékenységi palettánkat évről-évre bővítjük az építőipar területén, hogy partnereinknek komplettebb szolgáltatást tudjunk nyújtani, kedvezőbb árakkal.

Gyors és pontos konténerszállítást szeretne?

Hívjon minket!

06-30-942-8183

Bízunk benne, hogy minden jelenlegi és leendő ügyfelünk megtalálja számítását velünk kapcsolatban és elégedett lesz szolgáltatásainkkal, árainkkal és a jövőben is minket választ !

konténeres sittszállítás

Konténeres sitt szállítás kedvező áron!

Konténeres sitt szállítást vállalunk Budapest teljes területén és Budapest környéki településeken.

Pontos szállítási területünket megtekintheti a térkép menüpont alatt

Rendelje meg az Önnek legmegfelelőbb méretű konténert, amelyre szüksége van. Rendelhető méretek: 4-5-6-8-10-12 m3

Vállaljuk mindenfajta hulladék elszállítását legyen az – sitt, építési vagy bontási törmelék, háztartási hulladék, kerti hulladék, lom, föld vagy vegyes hulladék. Hiszen cégünk rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, melyet a weboldalunkon meg is tekinthet. Cégünk vállal tovább konténeres szóródó anyagszállítást, gépi földmunkák elvégzését valamint gépmunkák elvégzését is. Ezekről részletes leírást a Szolgáltatások menüpont alatt találhat

Továbbá vállalunk komplett tereprendezést, tereprendezés megszervezését melyekhez a szükséges gépeket mi biztosítjuk.

További információkért kérem, keresse fel kapcsolattartónkat a kapcsolat menüpont alatt.

A jó idővel megkezdődhet a munka

Mikor a hosszú tél után eljön megint a jó idő, elkezdődnek a felújítások, építkezések, kertalakítás. Amikor elkezdjük tervezni ezek valamelyikét, fontos figyelmet fordítanunk arra, hogy felkutassuk a megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembereket a különféle munkafolyamatokhoz, továbbá gondoskodnunk kell a keletkező nagy mennyiségű hulladék és sitt tárolásáról, illetve elszállításáról.

Jó tudni, hogy komoly pénzbüntetést vonhat maga után, ha nem megfelelő körülmények között tároljuk a sittet, szemetet, vagy zöldhulladékot. A tárolás legjobb és legköltséghatékonyabb megoldása a konténerbérlés.

A PenkeKonténerrel nem csak konténert bérelhet, hanem rendelkezésére állunk korszerű és felszerelt gépparkunkkal a gépi földmunkák elvégzésében, bontásban, tereprendezésben is. Mindezeken felül szolgáltatásaink közé tartozik a föld, és egyéb szóródó anyagok szállítása is.

Valósítsa meg álmai otthonát, melyhez bátran kérje tapasztalt szakembereink segítségét! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Konténer rendelés 1 perc alatt

    Telefon: 06-30-942-8183


    4 m36 m38 m310 m3


    SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok