A konténeres sittszállítás mellett készséggel állunk rendelkezésére tapasztalt csapatunkkal épületbontással kapcsolatosan is. A bontásra ítélt házak esetében is nagyon fontos a szakszerű munkavégzés. Természetesen a munkálatok befejezését követően a keletkező hulladék elszállításában is kedvező áron tudunk segítséget nyújtani.

Amikor egy épület bontására sor kerül, kiemelt fontosságú, hogy a munka a szabályoknak megfelelően történjen meg. Tapasztalt munkatársaink minden esetben az előírásoknak megfelelően dolgoznak az épületbontás során. Felszerelt gépparkunk, munkagépeink segítenek abban, hogy hatékonyan végezzük el a ránk bízott feladatot, mindezt a lehető legnagyobb biztonságban.

Az épületek bontásakor nagyon fontos, hogy a megfelelő módszereket alkalmazzuk, mivel nagyon sok olyan eleme van egy-egy épületnek, amely újrahasznosítható. A tetőszerkezet, falak és az alap bontásakor is nagy mennyiségű hulladék keletkezik. A keletkező hulladék elszállítása után új válogató üzemünkben a szelektálást is elvégezzük, az újrafelhasználható elemeket külön válogatjuk, ezzel is óvva a környezetünket és hatékonyabbá téve a sittszállítás utáni munkákat is.

Hiába számít az épületek bontása ma már mindennapinak, a megfelelő munkavégzés elengedhetetlen. Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, illetőleg a lehető legkevesebb por és törmelék általi környezeti terhelés előidézésére, így minden esetben az előírásoknak megfelelően végezzük az épületek bontását.

Ezt követően van lehetőségünk a hulladék elszállítására is. A konténer rendelés Budapesten és környékén lehetséges. A keletkező törmeléket, sittet az előírásoknak megfelelően szállítjuk el és kezeljük a későbbiekben. Környezetvédelmi okokból is nagyon fontos, hogy a sittszállítás megfelelően történjen, így természetesen ebben is az előírásoknak megfelelően végezzük munkánkat és a még használható elemeket is megfelelően tároljuk amellett, hogy a hulladéknak minősülők válogatása is megtörténjen.

A közúti fuvarozásra, konténeres sittszállításra vonatkozó szolgáltatásunk kapcsán bővebb információkat tudunk nyújtani elérhetőségeinken, amelyeken kérjük, keressen minket abban az esetben is, amennyiben épületbontási szolgáltatásunk kapcsán merül fel bármilyen kérdése.

Tekintse meg referencia képeinket!

Konténer rendelés 1 perc alatt

    Telefon: 06-30-942-8183


    4 m36 m38 m310 m3


    SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok