Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok


  Gépi földmunka

  • Pincetömb kiemelés
  • Tereprendezés
  • Talajegyengetés
  • Szintezés
  • Talajcsere
  • Sávalap ásás

  Kedvező áron vállaljuk autóparkolók, autókereskedések, telephelyek komplett kialakítását igény szerint.

  Épülő házának alapját szeretné kiásni, vagy parkolót akar készíteni? Vagy szeretné földjét kiegyengetni, a megfelelő, egységes szintre hozni? Szüksége van tereprendezése, vagy szeretné kicserélni a talajt? Társaságunk nem csak különböző anyagok szállításával foglalkozik, hanem a gépi földmunka során is állunk rendelkezésére, immár tíz év tapasztalatával a hátunk mögött.
  A sikeres gépi földmunka során először is az a legfontosabb, hogy pontosan és részletesen felmérjük a terepet melyen dolgozni kívánunk. Fontos felmérni a különböző veszélyforrásokat és az esetleges ártalmas anyagokat is, hiszen mindig a biztonság az elsődleges szempont. Nálunk mind a gépi, mind az emberi munkaerő maximálisan megfelel az előforduló feladatoknak, kihívásoknak, és minden alkalmazottunk azért dolgozik, hogy megvalósítsa az Ön elképzeléseit.
  A gépi földmunkához használt gépeinket megtekintheti a Gépparkunk menüpont alatt. Ha meggyőztük, forduljon bizalommal hozzánk kérdéseivel, vagy árajánlat kérésével kapcsolatban!

  A tereprendezés lépései

  Elsőre azt hinnénk, a tereprendezés nem olyan munkálat, mely hosszas tervezést igényel, azonban a kívánt eredmény érdekében a tereprendezéskor sem tévedhetünk!

  Fontos minden egyes lépést megterveznünk, majd aszerint kiviteleznünk, így kaphatjuk meg az alapot a tökéletes kerthez, parkhoz, vagy bármilyen beavatkozáshoz.

  Milyen lépésekből áll a tereprendezés?

  • A terület tisztítása: Eltávolítjuk a nemkívánatos növényzetet és a használhatatlan berendezéseket, így kapunk tisztább képet a területről. Ilyenkor még változtathatunk terveinken.
  • Gépi földmunkálatok: Mindenképpen átgondolt tervvel állhatunk neki a géppel való munkálatoknak. Nagyméretű és igen súlyos tárgyak mozgatására is alkalmas berendezésekről van szó, így a végeredmény garantáltan megfelel a kívánalmaknak. Figyelembe kell vennünk azonban azt is, hogy a nehézgépek alaposan felsértik a talajt, és minél tovább tartanak a munkálatok, annál tömörebbé teszik azt.
  • Kézi földmunka: A finom tereprendezés már csak a kisebb egyenetlenségek kijavítását szolgálja.
  földmunka

  Amennyiben profi csapatot keres tereprendezési célokra, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken!

  Tereprendezés talajcserével

  A tereprendezés egy igazán tág fogalom. Alapjában véve olyan tevékenységet jelöl, mely a külső területet építkezésre, kertépítésre alkalmassá teszi. A tereprendezés folyamata jellegétől függően, elvégezhető egyénileg, ám amennyiben nagyobb munkálatokat tervez, mint például talajcserét, úgy érdemes szakemberek segítségét kérni. Ennek egyik oka a hozzáértés, fontos azonban belátni azt is, hogy egy ilyen folyamat megfelelő eszközök, munkagépek és konténerek nélkül nem elvégezhető.

  A talajcsere a legtöbb esetben a talaj felfrissítése szempontjából szükséges. Ez egy olyan folyamat, mellyel mesterségesen növelhető a talaj minősége, gyorsan és egyszerűen. A talajcsere során érdemes néhány dologra kiemelten ügyelni, így arra is, hogy feltöltés minden esetben fokozatos legyen, vagyis a tömörítés rétegenként történjen.

  A talajcsere során nagy mennyiségű földet kell szállítani és tárolni, így érdemes ennek megfelelő eszközökről is idejében gondoskodni.

  Talajcsereelőtt áll? Felkeltettük érdeklődését? Ne habozzon, keresse fel a Penke Konténert még ma!

  Sávalap ásás

  Az építkezések során az építtető vagy beruházó célja, hogy egy olyan ingatlant teremtsen, amely maximálisan képes kiszolgálni az egyéni vagy közérdekeket, biztos alapokkal rendelkezik, minden modern technológiai elvárásnak eleget tesz és nem utolsó sorban az esztétikai kitételeknek is megfelel. Az építkezés egy hosszadalmas és megannyi részfeladatból álló folyamat, amely a megfelelő sorrendben történő események egymásra való épüléséből tevődik össze.

  A különböző építkezéseken, legyen szó magánjellegű munkálatokról vagy nagyobb méretű ipari beruházásokról, az egyik legfontosabb és elengedhetetlen munkafolyamat a sávalap kiásása, amely gondos odafigyelést és pontos hozzáértő munkát igényel. A sávalap ásás az építkezés során az alapozási munkálatok egyik részfeladata, amely célja az épület alapzatának megteremtése és a kellő teherbírású szerkezet kialakítása és ennek fizikai biztosítása.

  Cégünk sok éves tapasztalattal és a megfelelő gépparkkal vállalja sávalapok kiásását, melyek maximálisan profi módon kivitelezett formában biztosítják majd a megfelelő házalap kiépítését. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

  Miért érdemes pincét építtetni?

  Az építkezés megkezdése előtt pontos terveket kell készíteni az épülő ház alapjairól. A tervezés során végig kell gondolni, hogy szükséges-e pincét kialakítani a ház alá. A pinceépítés nagyobb költségekkel jár, ám egy pincehelyiségnek számos előnye van, melyeket a mindennapok során kihasználhatunk.

  A pincehelyiség lehetővé teszi a hosszabb távra elraktározott élelmiszerek tárolását, hidegen tartását. A pincehelyiségbe lehetőségünk van a naponta nem használatos háztartási, barkácsolási gépeket elraktározni, régi, lomtalanításra váró kacatokat tárolni. A pincehelyiséget jól lehet hangszigetelni, így akár egy zenekarnak is kiváló próbatermet biztosíthatunk a megfelelő előkészületekkel. A pincehelyiség hűvössége miatt kiválóan alkalmas egy otthoni konditerem kialakítására, ahol bármikor nyugodtan edzhetünk, ha nem akarunk másokkal együtt tornázni.

  A pincetömb kiemelésére keresse fel cégünket! Szakszerű eszközökkel, gyorsan, precízen végezzük el a pincetömb kiemelési munkálatokat, a felesleges földet és törmeléket pedig elszállítjuk konténereink segítségével az építkezés után!

  Minőségi gépi földmunkák

  A különböző méretű építkezéseken alapvetően az összes munkafolyamat minőségi kivitelezésével kapcsolatban áll a gépi földmunka minősége, hiszen a munkálatok kezdetétől a végső simításokig szükséges és elengedhetetlen a részfolyamatok során.

  A talaj típusok különféle jellemzőinek köszönhetően az adott terepnek megvannak a fizikai, kémiai jellemzői, állapota, összetétele, melyet minden beruházás esetében megfelelően kell alakítani a terület végleges funkciójának megfelelően, melynek következtében különféle földmunkákra van szükség útépítések, magánépítkezések, alapozás és egyéb építkezések során.

  A folyamatosan fejlődő technológiai újítások elengedhetetlenek a modern beruházási és építkezési igények kielégítése érdekében, melybe beletartoznak a munkagépek és az eljárási folyamatok fejlesztései egyaránt, aminek következtében nagy teljesítményű, időtálló felszereltség áll a megrendelők rendelkezésére az elvárásoknak megfelelően.

  Válasszon profi szolgáltatásokat és a gépi földmunkának megfelelő felszereltséggel rendelkező szakembereket, mellyel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

  Komplett tereprendezés megszervezése

  Szeretne olyan vállalkozókkal üzletet kötni, akiknek az ügyfél elégedettsége az első, és nem azt nézik, hogyan tudnának minél több profithoz jutni? Szakértelem, tapasztalat és hozzáértés, mi ezt nyújtjuk mindenkinek, aki megkeres minket, méghozzá gyors ügymenettel és kedvező árakon.

  Konténeres szállítással foglalkozunk, ehhez kapcsolódóan pedig számtalan különböző szolgáltatással igyekszünk könnyebbé tenni ügyfeleink mindennapjait. Ilyen a komplett tereprendezés lehetősége is.

  Miért jár jól, ha felhív minket és teljes körű tereprendezést kér? Először is, megkap mindent egy helyen, nem kell több forrásból berendezéseket bérelnie és szakembereket felkutatnia, így pedig pénzt és időt is spórol, nem beszélve az elvégzett munka egyenletes minőségéről.

  Rendelkezünk a megfelelő munkagépekkel, melyek segítségével gondoskodunk a fölösleges maradványok eltávolításáról, lebontjuk a fölösleges építményeket, feltöltjük a gödröket, elegyengetjük a talajt.

  Meggyőztük? Forduljon hozzánk bizalommal és kérje tereprendezéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat!