Konténeres szóródó anyag szállítás

Nem tudja elszállítni a szóródó anyagot a kívánt helyre?

Kertépítésben gondolkodik? Szeretné felújítani, átalakítani otthonát? Homokot, kavicsot, vagy más szóródó anyagot használ a munka során? Netán cégénél fogtak építkezésbe, vagy a parkrendezés munkálataiban lenne szükség a segítségre?

Temérdek féle talaj alap és feltöltő anyag áll a rendelkezésére, annak függvényében, hogy milyen terepen és milyen célra szeretné felhasználni.  Azonban a szóródó anyagok szállítása megfelelő jármű és eszközök nélkül nehézkes, az anyag állapota, esetleg mennyisége miatt.

Cégünk ebben szeretne segítséget nyújtani! Célunk, hogy Önnek ne kelljen a szállítással kapcsolatos problémákkal is megküzdenie, ezáltal több ideje maradjon a munkálatok mielőbbi befejezésére.

Ha elnyertük bizalmát, készséggel állunk rendelkezésére és biztosítjuk Önnek a konténert igényeinek megfelelően!

Szóródó anyag szállítására van szüksége? Tekintse meg weboldalunkon további, szállítással kapcsolatos információinkat és keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Útalapanyagok: betondarálék

Napjainkban a különböző magán, vagy nagyipari építkezések egymást érik, mely óriási mennyiségű alapanyag felhasználást jelent, aminek következtében a Föld anyagkészletei egyre inkább kimerülőben vannak. Az építtetők manapság egyre gyakrabban részesítik előnyben a különböző természetes, és újrahasznosított anyagokat, amelyek maximálisan helyettesíthetnek más anyagokat és tökéletesen megfelelnek az építőipari elvárásoknak.

A betondarálék számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik, mint útépítési adalékanyag:

 • Sóder helyett minden területen maximálisan hasznosítható.
 • Nagy teherbírású útalapanyag.
 • Hasznosítható magáncélok és közhasznú építkezések során is: útalap, garázsbeállók, stb.
 • Csökkenti a Föld alapanyagkészletének kimerítési százalékát.
 • Minőségi újrahasznosított anyag.
 • Egyéb pozitív tulajdonságok.

Cégünk sok éves tapasztalatával és modern technikai felkészültségével áll rendelkezésére minden új és meglévő ügyfelünknek különböző szóródó anyagok, például betondarálék értékesítésében és szállításában, valamint amennyiben cégünktől vásárol, nem csupán minőségi terméket kap, de kedvező árainknak köszönhetően csökkentheti beruházási költségeit is!

Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Darált föld szállítása

A kertépítés során számos minőségi szóródó anyagra van szükség, a kert méretétől függően akár nagy mennyiségben is, hiszen a talajminőség és javítása elengedhetetlen folyamat. A darált föld elsősorban kertépítés és füvesítés során alkalmazott anyag, amely számos előnnyel rendelkezik:

 • Könnyű a használata, vékonyan szórható
 • Képes a vízvezetésre, víztárolásra
 • Képes a légcserére és a tápanyagok felhalmozására

Felhasználási formák:

 • Termőréteg kialakítása különböző felhasználási szempontokból
 • Kertek feltöltésére kiválóan alkalmas
 • Szintkiegyenlítésre ajánlott
 • Homogén szerkezetének köszönhetően gyepszőnyegezésre kiválóan alkalmas

Cégünk minőségi talajalapanyagokat kínál ügyfelei számra, melyek között nagy mennyiségben darált földet is értékesítünk, valamint az igényeknek megfelelően korszerű szállítási megoldásokkal eljuttatjuk a kívánt célállomásba. Kedvező árakkal és minőségi termékekkel állunk rendelkezésére, valamint szolgáltatásinkról bővebb információért keressen minket bizalommal, hogy kertje olyan legyen, amilyet megálmodott!

A legjobb társ a kertépítésben

A kertépítés ma már egyre népszerűbb, hiszen mindenki az idilli, természetes közegre vágyik udvarában. A kert lehetővé teszi, hogy a gyerekek és a szülők sok időt tölthessenek a friss levegőn, a kertben való tartózkodás nyugtató hatással van a szervezetre, pihentető és kikapcsolódást biztosító időtöltés.

A kert kedvelőinek nagy örömére szolgál egy kis kertészkedés, veteményezés, virágültetés. A kert növényekkel való benépesítéséhez azonban minőségi föld szükséges, melyet érdemes nagyobb mennyiségben vásárolni. Nagy mennyiségű föld szállításához rendeljen konténert cégünktől!

A konténerrendelés nagy előnye, hogy bármikor a rendelkezésére áll, ha kertje rendezéséhez új földre van szüksége és nincs elég nagy gépjárműve ennek szállítására. A föld konténeres szállítása lehetővé teszi a nagyobb mennyiség rendelését, így egy fuvarral otthonába szállítjuk a konténer segítségével!

Ha Ön is szeretné esztétikusan berendezni kertjét, rendeljen tőlünk konténert az egyszerűbb föld szállítás érdekében! Kérdéseivel és észrevételeivel forduljon hozzánk!

Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok