Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok


  Tereprendezés, vagyis az ingatlanok megújításának alapja

  A tereprendezés egy összetett és szükséges folyamat, amely sokszor elengedhetetlen az építkezés vagy bontás után. A tereprendezés során a telek, építési terület vagy kert újragondolása és kialakítása történik meg. Ennek során megfelelő szakértelemre, gépparkra van szükség, hogy az eredmény optimális legyen.
  A tereprendezés olyan összetett folyamat, amely széles értelemben értelmezhető, és akár teljes talajcserét is magában foglalhat. Magyarországon számos telek és építési terület található, ahol a korábbi tevékenységek miatt teljes talajcserére van szükség. Ebben az esetben kiemelt jelentősége van annak, hogy a cserét végző cég minden előírást szigorúan betartson a munkavégzés és a keletkező hulladék kezelése terén.
  Nem csupán a szennyezett talaj esetében fontos a talajcsere, hanem olyan esetekben is, amikor a talaj minősége nem felel meg az elvárásoknak. Ilyenkor is a talajcsere nyújthat megoldást, amely segítségével gyorsan és hatékonyan javítható a talaj minősége.
  Fontos itt kiemelni, hogy talajcsere esetén legversenyképesebb áron biztosítunk termő illetve töltőanyagot a kitermelt anyagot is nagyon kedvező áron tudjuk elszállítani.
  Ahhoz, hogy ez a folyamat sikeres legyen, elengedhetetlen a megfelelő szakértelem és szaktudás alkalmazása, amellyel cégünk a tereprendezés területén is rendelkezik.
  A tereprendezés során a megfelelő gépek is kiemelt szerepet játszanak. Nagy gépparkra van szükség a nehezebb terepviszonyok kezeléséhez és a földmunkákhoz. A gépi földmunka során először a nagyobb mozgatásokat végezzük el gépeinkkel, majd kézi munkával simítjuk ki a kisebb egyenetlenségeket.

  Miért érdemes a tereprendezés feladatát profi szakemberekre bízni?

  Elsősorban a szakértelem és a tapasztalat miatt. Munkatársaink pontosan tudják, milyen lépéseket kell tenni a terület rendezése érdekében, és hogyan lehet optimalizálni a folyamatot. Emellett rendelkezünk a szükséges gépekkel és eszközökkel, hogy hatékonyan végezzük el a munkát. Ráadásul a tereprendezés során is fontos a környezetvédelem, és mi tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogyan kezeljük a tereprendezés során keletkező hulladékot és szennyező anyagokat.

  Néhány érv, hogy miért érdemes minket választani

  Többek között azért, mert nem csupán tereprendezés területén, de egyéb szolgáltatásokkal is állunk megrendelőink rendelkezésre, amikről a honlapunkon tájékozódhatnak. Pontokba szedtük az egyéb érveinket is:

  • Köztartozásmentes adózók vagyunk.
  • Megrendelőink velünk szállított hulladékait nyilvántartjuk, arról adatot szolgáltatunk, ezzel megkönnyítve partnereink éves bevallási kötelezettségét.
  • Nincs állásdíj a kihelyezett konténerre.
  • A térbeli közelség miatt gyorsan tudunk reagálni a megrendelésre.
  • Régi múltú, jó hírnevű cég vagyunk ebben a szegmensben.
  • Nagy projektek kiszolgálásában van gyakorlatunk. Ezek szükség esetén leinformálhatóak.
  • Jelenetős műszaki háttérrel rendelkezünk, sok új környezetbarát teherautóval és munkagéppel vállaljuk a megbízásokat.
  • Míg sok konténerszállító cégnek jó esetben hulladékszállítási engedélyünk van, addig mi rendelkezünk a hulladékkezelési engedéllyel is. Emiatt minősítésre jogosultak vagyunk, a befogadó nyilatkozatokat saját körben állítjuk ki a megrendelőink felé. Ez a megrendelőnek jelentős kockázatmentességet nyújt!
  • Saját telephelyünk engedéllyel rendelkezik. Ez a hulladékkezelésnek feltétele. Ennek köszönhetően nem függünk külsős lerakóhelyek szolgáltatási anomáliáitól.

  Telephelyünkön mintegy 20 db betonból épített anyagtároló van, amelyből kedvező áron tudunk kavicsok frakcióit, útépítőanyagokat, homokféléket, földek különböző fajtáit biztosítani.