Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok


  Sittszállítás, vagyis az építkezések alapvető pillére

  Az építkezések, felújítások, földmunkák során keletkező hulladék elszállítása és kezelése létfontosságú a projektek hatékony végrehajtásához. A sittszállítás gyors és hatékony megoldást nyújt az építési törmelék, bontási hulladék, föld, vegyes hulladék, és más nem-veszélyes hulladékok biztonságos eltávolítására.
  Cégünk 1993 óta foglalkozik konténeres hulladék és törmelékszállítással. Előbb egyéni vállalkozásként majd 2003-ban cégformát váltva átalakultunk Korlátolt Felelősségű Társasággá. Két bérelt telephelyet követően 2009-óta saját tulajdonú telephelyen üzemelünk. Telephelyünk 14.000 m2-en fekszik a 15. kerület ipari részében.
  Munkatársaink hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek a sittszállítás területén, és elkötelezettek abban, hogy ügyfeleinknek segítsenek a hulladék kezelésében. A konténeres sittszállítás számos előnnyel bír, az egyéb módszerekkel szemben. Először is, lehetővé teszi a hulladék gyors és egyszerű gyűjtését, nem szükséges az udvarokon vagy a munkaterületeken felhalmozni a sittet. A konténerek könnyen hozzáférhetőek, a szállításuk pedig a mi feladatunk, így az építőknek és a projekt vezetőknek nincs teendőjük vele.
  Az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni az építési projektek során, az az, hogy az építkezés során keletkező hulladék nem keveredhet össze a háztartási szeméttel. Ezért fontos, hogy az ilyen típusú hulladékot szakszerűen és szabályosan távolítsák el. Azáltal, hogy a konténeres sittszállítás szolgáltatását választják, mi biztosítjuk, hogy minden hulladékot az előírásoknak megfelelően gyűjtünk és szállítunk el.

  Miért forduljanak hozzánk, vagyis miért kell ezt profikra bízni?

  Kínálatunkban számos konténer méret érhető el, így kisebb és nagyobb építkezések számára is megfelelő megoldást kínálunk. Legyen szó kis lakásfelújításról vagy nagyobb építkezésről, konténereink segítségével hatékonyan és költséghatékonyan kezelheti a hulladékot.
  Azért is érdemes továbbá hozzánk fordulni, mert az illegális sittlerakás nem csak a környezetvédelem szempontjából káros, hanem számos jogi következménnyel is járhat. Az ilyen helyekre hulladékot illegálisan lerakókat súlyos pénzbírságokkal büntethetik meg. Ezért fontos, hogy az építkezéseken és felújítások során keletkező sittet szabályosan és törvényesen távolítsák el.
  Mi a felhalmozódott hulladékot szakszerűen és szabályosan szállítjuk el a megfelelő lerakóhelyre.
  Azt tudni kell, hogy a sitt összegyűjtése és eltávolítása az ingatlan tulajdonosának kötelezettsége, és ha ezt elmulasztja, könnyen megbírságolhatják. Azonban nem mindegy, hogy hogyan és milyen módon tünteti el a törmeléket.
  A sittszállítás tehát nem csupán a környezetvédelem, hanem a jogi előírások betartása miatt is fontos. Ismét hangsúlyozzuk, hogy az építési törmeléknek nem szabad az általános háztartási hulladékkal keverednie. Ezért a szabályos és szakszerű megoldás kulcsfontosságú.

  Mindent összevetve tehát, amennyiben a sittszállítás igénye felmerül, bízza ezt a feladatot ránk, szakemberekre. Ahogy azt a bevezetőnkben is említettük, cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik a sittszállítás területén, és gyorsan, hatékonyan és törvényesen végezzük el a sitt eltávolítását.
  Önnek pedig ez esetben nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot, és mi gondoskodunk a probléma megoldásáról.
  Ne hagyja, hogy a sittszállítás komoly fejfájást okozzon Önnek, forduljon hozzánk bizalommal!