Konténer rendelés 1 perc alatt

  Telefon: 06-30-942-8183


  4 m36 m38 m310 m3


  SITT = Építési, Bontási törmelékZÖLD = Kerti zöld hulladék, gallyak, levelekHÁZTARTÁSI = Háztartási vegyes hulladékLOMOK = Bútordarabok, egyéb háztartási lomok


  A PenkeKonténer megoldást kínál tereprendezésre is. Minden egyes építkezés, bontás esetében nagyon fontos a földmunka elvégzése is. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat előírásoknak minden esetben teljes mértékben megfelelően végzik.

  A tereprendezés összetett folyamat és emellett tágan értelmezhető, ez akár egy teljes talajcserét is jelenthet. Nagyon sok olyan telek, építési terület van Magyarországon, ahol a korábbi tevékenységekből adódóan a talaj teljes cseréje indokolt. Kiemelt jelentősége van annak, hogy a cserét végző cég minden előírást betartson a munkálatok és a keletkező hulladék kezelése kapcsán is. Ilyen esetekben a megfelelő munkagépek kiválasztása és a konténer rendelés elengedhetetlen.

  Természetesen nem csak a szennyeződött talaj esetében fontos az, hogy a csere megtörténjen. Sok olyan esettel is találkozhatunk, ahol a talaj minősége nem volt megfelelő. Ilyenkor is fontos és hasznos a talajcsere, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan javítható fel a talaj minősége. Ebben az esetben is nagyon fontos, hogy megfelelő szakértelemmel végezzük el a munkát, amely számunkra természetes.

  Amennyiben nem teljes talajcsere, hanem tereprendezés az, amire szükség van, a munkák megkezdése előtt mindenképpen fontos a megfelelő felkészülés és a munkavégzéshez leginkább megfelelő eszközök kiválasztása, amely a terepviszonyoktól függ. Nagy gépparkunk segítségével nehezebb tereppel is meg tudnak birkózni. A már nem szükséges berendezések és a nemkívánatos növényzet eltávolítása után kezdődhet meg a gépi földmunka, amelynek során először a legnagyobb mozgatásokat végezzük el gépekkel, majd amikor ezekkel végeztünk, utána már kézzel fejezzük be a kisebb egyenetlenségek elsimítását. Fontos, hogy a földmunkák elvégzése is összetett folyamat, amelyek esetében nagyon fontos a megfelelő szakértelem és hozzáértés, amellyel természetesen kollégáink rendelkeznek.

  A hatékony munkavégzéshez nagy gépparkunk áll rendelkezésre. Ezeknek, valamint szakértő munkatársainknak köszönhetően gyorsan, nagy odafigyeléssel tudjuk végezni munkánkat. Amennyiben a tereprendezés kapcsán merül fel kérdése, illetőleg szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen elérhetőségeinken!

  Tekintse meg tereprendezési referenciaképeinket!