A konténeres szállítás után természetszerű, hogy a hulladékot kezelni szükséges. Cégünk számára kiemelten fontos a környezet védelme, így új válogató üzemünkben ezt a folyamatot is elvégezzük. A sittszállítás során nagy figyelmet folytatunk arra, hogy a keletkező hulladékot szelektíven gyűjtsük. Köztudott, hogy az építkezések, bontások során nagyon sok olyan anyaggal találkozhatunk, amelyeknek a szakszerűtlen kezelése súlyosan károsítja a környezetünket.

Az építési törmelékek esetében is sok újrahasznosítható anyaggal találkozhatunk. Válogató üzemünkben ezeknek a szelektálását elvégezzük és a környezet, valamint az előírások teljes körű figyelembe vételével biztosítjuk az újrahasznosításukat, valamint a nem újrahasznosítható törmelék megfelelő kezelését is, hogy megelőzzük a környezetrombolást az építési törmelék konténeres elszállítása után is.

Amennyiben kérdése merül fel a hulladékok szelektálásával, valamint a konténer rendeléssel kapcsolatosan, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Tekintse meg szelektíven gyűjtött hulladékainkat!

Szakszerű szelektálás a PenkeKonténerrel!

A környezetvédelem szempontjából elengedhetetlen a szelektív hulladékgyűjtés, ugyanis a nem lebomló anyagokat el kell különíteni, hiszen, ha a természetes hulladékok közé vegyülnek, jelentős mértékben károsítják az élővilágot!

Vállalkozásunknál fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk beérkező hulladékot szelektáljuk, ugyanis vállalatunk kiemelt figyelmet fordít az aktív környezetvédelemre, ezért ennek érdekében minden megoldást alkalmazunk, és ha szükséges, azokat tovább is fejlesztjük.

A hulladék szelektálása főként a természetes és mesterséges anyagok kettéválasztása szerint történik, ugyanis napjában több ezer tonna hulladékot termel a lakosság, és ahhoz, hogy ne keletkezzen erőteljes légszennyezettség, vagy jelentős mértékű természetrombolás, elengedhetetlen, hogy a természetesen lebomló hulladékot külön válasszuk és újrahasznosítsuk.

Védjük együtt a környezetet, éljen a hulladék szelektálás lehetőségével, melyhez kérje cégünk közreműködését! Keressen minket bizalommal, a színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

Szakszerű szelektálás a PenkeKonténerrel!