Egy költözés sok bonyodalommal jár még akkor is, ha alapvetően úgy érezzük, hogy nincs sok holmink. Azonban amikor elkezdünk pakolni, akkor derül ki, hogy mennyi mindent el tud nyelni egy-egy szekrény, és ennek köszönhetően rengeteg olyan dolog kerül elő, aminek a létezésére már nem is emlékeztünk. Az a számtalan dolog, amit eltettünk, hogy majd „még jó lesz valamire”, de aztán elfelejtettük, ilyenkor felbukkan és akadályozza a haladást, mert csak útban van. Ilyenkor érdemes a konténerbérlés lehetőségét igénybe venni, és selejtezni! A sok haszontalan dolgot átköltöztetni csak idő és pénz, és jó eséllyel az új otthonunkban sem fogjuk hasznukat venni. Hivatalos lomtalanítás csak évente egyszer van, ezért ilyenkor a legjobb megoldás a konténerbérlés.

Természetesen, ha csak kevés dologtól szabadulnánk meg, azt betehetjük egyszerűen a kukába, ám ha az új lakásba a régiek helyett már új bútorokat is vásárolunk, akkor nehezebb a dolgunk. A lomtalanítási időszak pedig kevés eséllyel van pont jókor, hogy amíg szükséges, használhassuk a bútorokat, de utána egyből ki tudjuk őket tenni. Ha a konténerbérlést választja, annak a pontos idejét és időtartamát Ön szabja meg, kérheti akár a selejtezési folyamat legelejétől a legvégéig is.

Sokan vannak, akik költözés előtt inkább gyorsan bedobozolnak mindent és a kicsomagoláskor selejteznek. Tény, hogy így gyorsabb az összecsomagolás, ám rengeteg felesleges dolgot költöztetünk, ráadásul a több holmi miatt sokkal kilátástalanabbnak látjuk majd a kipakolást. Ha az új lakás felújításra is kerül, akkor a haszontalan dolgok csak még jobban útban lesznek. Ha mégis ezt a megoldást választjuk, a konténerbérlésről ugyanúgy nem szabad megfeledkezni!

Költözés előtt áll? Vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy ráférne egy alapos lomtalanítás az otthonára? Higgye el, néha érdemes változtatni, megújítani a környezetünket! Keressen fel minket bizalommal, ha konténerbérlésre van szüksége, mi gondoskodunk feleslegessé vált dolgainak az elszállításáról!